Spletne strani

Izdelava spletnih strani WordPress

Wordpress

WordPress je sodobna platforma za izdelavo spletnih strani, ki jo uporablja vse več podjetij, organizacij in posameznikov. Sprva je bil priljubljen za pisanje in objavo spletnih blogov, ker pa nudi ogromno funkcionalnih in oblikovnih rešitev, je z leti postal priljubljen tudi za izdelavo raznih spletnih strani.

Uporabljajo ga velika podjetja

Moderna semantična platforma se lahko prikroji za vsako potrebo, naj gre za korporativno stran, portal, trgovino ali blog. WordPress uporabljajo velika podjetja, med njimi najdemo Mercedes Benz, Time, IBM in mnoga druga.

Odprto kodna platforma

Odprto kodna (open source) platforma pomeni, da je njena uporaba brezplačna. V svoji bazi nudi ogromno vtičnikov, ki omogočajo skoraj neomejeno razširitev funkcionalnosti. Dostopne so različne predloge, ki ustrezajo skoraj vsem potrebam in okusom. Veliko število razvijalcev je garancija ze redno posodabljanje funkcionalnosti, poskrbljeno pa je za varnost in preprečevanje vdora s strani heckerjev.

Visoke uvrstitve v brskalnikih

Ob pravilni izbiri ključnih besed so spletne strani izdelane z WordPress uvrščene visoko med zadetke v iskalnikih. Njihovo delovanje je zanesljivo in brez napak. V kolikor nastopijo težave iz kakršnega koli razloga, smo vam vedno na razpolago. Napake odpravimo v najkrajšem možnem času, oziroma vam ponudimo strokovno pomoč.

wordpress