CMS sistemi

Content Management System

CMS sistemi (Content Management System) za upravljanje vsebin omogočajo urejanje in vzdrževanje vsebine spletnih strani brez znanja jezika HTML. Dovolj je poznavanje katerega od urejevalnikov besedil, kot je npr. Word. Urednik spletne strani lahko samostojno spreminja besedila, slike in druge elemente brez pomoči podjetja, ki je stran izdelalo.

Po meri izdelane spletne strani

Odprtokodni CMS WordPress

WordPress je sodobna platforma za izdelavo spletne strani. Na voljo je veliko število vtičnikov in predlog, s pomočjo katerih se spreminja spletno mesto. Izdelava WordPress strani je hitra in cenovno ugodna.

WordPress je dobra odločitev za vse, ki želijo neodvisno od izdelovalca spletne strani spreminjati in osveževati vsebine ob vsakem trenutku. Uboraben je za predstavitev izdelkov in storitev, majhne ali velike strani  za podjetja in organizacije, osebne strani, primeren pa je tudi za objavljanje poslovnih blogov.

Izdelava WordPress strani je cenovno sprejemljiva

Izdelamo unikatno predlogo, uredimo vse potrebno za gostovanje pri zanesljivem ponudniku, nudimo pomoč pri izbiri domene in pri registraciji, poskrbimo za varnost sistema, nudimo podporo pri nadgradnjah na najnovejše različice …

WordPress strani so ob pravilni izbiri ključnih besed uvrščene visoko med zadetke v iskalnikih. Njihovo delovanje je zanesljivo in brez napak. V kolikor nastopijo težave iz kakršnega koli razloga, smo vam vedno na razpolago. Napake odpravimo v najkrajšem možnem času, oziroma vam ponudimo strokovno pomoč.

Urejanje spletišča po vašem okusu, je dokaj preprosto, lahko pa skrb za urejanje in vzdrževanje prepustite nam.