Ekipa WebComodo

izdelovalci spletnih strani

Z izdelavo internetnih strani in ostalimi spletnimi storitvami pomagamo našemu društvu pri razvoju osnovne dejavnosti in doseganju zastavljenih ciljev. Obvladamo celoten proces izdelave spletnih mest- od načrtovanja do programiranja. Uporabljamo različna orodja, kot so Photoshop, Notepad + in druga, naše najljubše orodje v zadnjih letih pa je zagotovo WordPress.

Več kot 15 let izkušenj na spletnem prostoru

Svoj prosti čas namenjamo združevanju ljubiteljev tekmovalnega in rekreacijskega krapolova v Športnem klubu kraparjev Slovenije. Z izdelavo internetnih strani in ostalimi spletnimi storitvami pomagamo našemu društvu pri razvoju osnovne dejavnosti in doseganju zastavljenih ciljev.

Spletne strani so izdelane v skladu z veljavnimi spletnimi standardi, so preproste za urejanje in prilagojene celostni podobi podjetja. Spletna stran izdelana pri nas bo vidna na namiznih, prenosnih in tabličnih računalnikih, ter na vseh mobilnih telefonih.

Pri odzivno oblikovani spletni strani (responsive web design) se vsebina samodejno prilagodi velikosti zaslona namiznega računalnika ali katerikoli prenosni napravi, kot so tablice in pametni telefoni.

Zavedamo se, da je vaša blagovna znamka edinstvena, in da mora vaša spletna stran natančno odražati vaše vrednote