Izdelava CMS strani

CMS spletne strani so enostavne za upravljanje

Izdelava CMS strani

Izdelava CMS strani

Izdelava CMS spletne strani je primerna predvsem za uporabnike, ki želijo samostojno (neodvisno od podjetja, ki je stran izdelalo) opravljati spremembe na spletnih straneh. CMS  sistem je idealen za lastnike spletnih mest, kjer se spremembe informacij dogajajo pogosto in se morajo prikazati takoj.

Oblikovanje spletnih strani

Oblikovanje spletnih strani zahteva ustrezno strokovno znanje in veliko mero kreativnosti, da lahko spletna stran izstopa od povprečja. Spletna stran je večkrat vaš prvi stik s potencialno stranko, zato mora ustvariti ustrezen vtis o vašem podjetju in dejavnosti. Grafična podoba vaše spletne strani naj bo unikatna z dodelanim dizajnom in inovativnimi rešitvami.

cms oblikovanje spletnih strani
Wordpress spletna stran

Izdelava CMS strani v WordPressu

WordPress je vsestransko uporaben CMS sistem, ki omogoča predstavitev izdelkov in storitev za vse vrste podjetij, organizacij ali za osebne spletne strani. Sodobna platforma, pri kateri je na voljo veliko število vtičnikov in predlog. Izdelava WordPress strani je hitra in cenovno ugodna.

Za vas izdelamo unikatno predlogo, poskrbimo za varnost sistema, nudimo podporo pri nadgradnjah na najnovejše različice, poskrbimo za nemoteno delovanje sistema ...

Izdelamo CMS spletno stran tudi za vas?

29/01/2017