Izdelava spletne trgovine

Izdelava spletne trgovine zajema privlačen in dovršen dizajn, enostavno strukturo, kakovostna besedila, pregledno navigacijo, pregleden prikaz ponudbe …

Kako poteka izdelava spletne trgovine?

Najprej nas boste seznanili o tem, kaj boste prodajali in kako boste prodajali? Pri tem imamo v mislih artikle in način plačila. Na osnovi teh podatkov vam bomo ponudili ustrezno platformo in pripravili unikatno predlogo, ter po vaši potrditvi pričeli z izdelavo. Uredili bomo tudi vse potrebno za gostovanje in zakup domene. Prejeli boste podrobna navodila za upravljanje vaše nove spletne trgovine in z lahkoto boste kmalu začeli s prodajo vaših izdelkov ali storitev.

Profesionalen izgled trgovine

Izdelava trgovine, nakupovalni voziček, blagajno in CMS (Content Management System) s pomočjo katerega boste spremljali naročila, odpremo naročil, plačila in dodajali ter spreminjali artikle. 

Izdelava spletne trgovine Woocommerce

Spletna trgovina se samodejno prilagaja vsem napravam, od namiznega računalnika do mobilnega telefona

Izdelava spletne trgovine za vsako napravo

Vedno več ljudi se odloča za internetne nakupe, kajti primanjkuje jim časa za obiskovanje klasičnih trgovin. Nakupi preko interneta so udobnejši, vse bolj varni in tudi pri nas postajajo iz leta v leto bolj priljubljeni. Izračuni kažejo, da internetna prodaja pri nas raste za 20 odstotkov na leto.  Spletne trgovine imajo napreden nadzor nad kupci, stranke lahko plačujejo po predračunu ali po povzetju, mogoče pa je uporabljati tudi druge plačilne metode (Moneta, kreditne kartice, PayPal)

Dobra izbira

Izbira ustrezne spletne trgovine zahteva dober premislek. Spletna trgovina mora biti hitra in odzivna, upoštevati pa je potrebno tudi druge kriterije s pomočjo katerih dosežemo uspešno spletno prodajo. Obiskovalcem vaše spletne trgovine moramo poleg kakovostne ponudbe ponuditi tudi prijazno okolje in odlične pogoje, da dosežemo kar najboljšo uporabniško izkušnjo.

Izdelava spletne trgovine Woocommerce

WooCommerce je zgrajen na sistemu WordPress in nudi možnost številnih razširitev. Priporočamo ga vsem tistim, ki nameravajo prodajati manjše število izdelkov in želijo hkrati predstaviti dejavnost podjetja ali storitve.

Enostavno urejanje spletne trgovine

Ne glede na to, katero trgovino boste izbrali, dodajanje novih artiklov je enostavno, omogočeno je urejanje ali spreminjanje cen, različne stopnje davkov, vnos in prikaz cen z ali brez DDV, dodajanje podrobnih opisov za vsak artikel posebej, dodatne opcije …

Evidenca kupcev, spremljanje naročil, letnega prometa, ocene artiklov, mnenja kupcev in ostalo, kar potrebuje sodobna spletna trgovina za lažje poslovanje. Artikle lahko raazvrščate po kategorijah, njihovo število ni omejeno,  mogoča je razširitev trgovine, glede na vaše potrebe.

Funkcionalnosti spletne trgovine

Funkcionalnosti spletne trgovine se odražajo predvsem z velikim številom možnosti, ki omogočajo popoln nadzor nad vsebino trgovine in samim poslovanjem. Spletno trgovino prilagodimo potrebam za vaše poslovanje. Največkrat zadoščajo že osnovne funkcionalnosti, saj ima spletna trgovina vse, kar se od nje pričakuje.

Poskrbimo za hitro nalaganje

Hitrost nalaganja strani vpliva na prodajo. Če se strani nalagajo počasi, se obiskovalec trgovine hitro premisli in jo zapusti še preden se stran do konca naloži. Trgovine izdelane pri nas, se nalagajo hitro in ustvarjajo dobro uporabniško izkušnjo. Izogibamo se nepotrebnim dodatkom, ki upočasnijo nalaganje strani, slike izdelkov so optimizirane, pred objavo odstranimo vse, kar smo uporabili pri testiranju … spletna trgovina je prijazna do vseh naprav in do brskalnikov.