Izdelava spletnih strani WordPress

WordPress spletne strani oblikujemo na način, ki nudi vrhunsko uporabniško izkušnjo

WordPress je odprtokodna programska oprema, ki je uporabna za izdelavo sodobne spletne strani, bloga ali aplikacije. Izdelava spletnih strani WordPress je v celoti prilagojena vašim željam, poslu s katerim se ukvarjate in področju, na katerem nastopate.

Kako poteka izdelava spletnih strani WordPress

1) Namestitev najnovejše verzije WordPressa

2) Namestitev vtičnikov, ki jih spletna stran običajno potrebuje

Namestimo vtičnike: kontaktni obrazec, animacija na vstopni strani, galerija slik, zemljevid lokacije podjetja, obvestilo o piškotkih skladno z GDPR, Google analytics, Cache, vtičnik SEO …

3) Namestitev unikatne oblikovne predloge

Namestili bomo odzivno oblikovno predlogo, ki bo povsem prilagojena potrebam vašega podjetja. Oblikovanje edinstvene predloge brez dodatnih stroškov.

4) Vnos menijskih postavk

Vnesemo najbolj pogoste menijske postavke, ki jih lahko kadarkoli spremenite sami.

5) Izdelava kontaktnega obrazca

Izdelamo osnoven kontaktni obrazec z zaščito pred spam sporočili.

6) Obvestilo o piškotkih
Vključimo obvestilo o piškotkih, ki je skladno z zakonom.

7) Objava na HTTPS
Vaša nova stran bo objavljena na varni HTTPS povezavi.

Kakšna bo vaša nova spletna stran?

Pred pripravo ponudbe oziroma predloga spletne strani, se bomo z vami najprej posvetovali o tem, kakšna naj bo vaša nova spletna stran. Od obsega spletne strani je odvisno, kakšno tehnologijo bomo uporabili. Morda bo za celovito predstavitev zadostovala že enostavna spletna stran z nekaj vsebine, pregledno navigacijo in kakšno sliko?

Izdelava spletnih strani WordPress zahteva podrobno poznavanje delovanja WordPress CMS, če gre za izdelavo kompleksnega spletišča ali razvoj spletne strani po meri.

Trditev nekaterih, da se WordPress uporablja le za pisanje blogov, že več let ne drži. Pestra izbira dodatkov in podrobno poznavanje funkcij urejevalnika nam omogočata izdelavo vrhunskih spletnih strani po meri.

Trenutno je WordPress najbolj razširjena platforma za izdelavo spletnih strani vseh vrst. Omogoča upravljanje strani, dodajanje vsebin, ustvarjanje spletnih obrazcev ter ostalih opravil.

Njegov uporabniško usmerjen vmesnik omogoča nadgradnje, urejanje, vzdrževanje in implementacijo različnih vtičnikov za dodatno dodatno nadgraditev sistema. Izbiramo lahko med tisočimi vtičniki in predlogami, ki so brezplačne ali plačljive.

Komu priporočamo WordPress spletno stran?

Tudi brez posebnega znanja je mogoče s pomočjo WordPress hitro izdelati spletno stran. Na voljo je veliko število brezplačnih urejevalnikov, vtičnikov in tem, priporočljivo pa je vsaj osnovno poznavanje HTML in CSS. Dobro je vedeti tudi kaj o optimizaciji, varnostnem kopiranju, posodobitvah in vzdrževanju spletišča. Platforma je zaradi razširjenosti pogosta tarča poskusov vdora in zlorab zato je dobro poskrbeti tudi za ustrezno varovanje.

Odzivno oblikovanje (responsive design)

Odzivno oblikovanje (responsive design) pomeni izdelavo spletne strani za optimalno izkušnjo uporabnika, ne glede na napravo, ki jo uporablja. Uporabnik ima popoln nadzor nad spletno stranjo. Povečevanje besedil ni potrebno, prav tako ni nobene potrebe po obračanju ekrana ali pomikanju vsebine levo in desno. Oblika odzivne spletne strani se samodejno prilagaja vsaki napravi.

Izdelava odzivne, mobilnikom prijazne strani, ne vpliva na ceno

Več kot 80 odstotkov uporabnikov spleta si ogleduje spletne strani preko mobilnika. Pri nas je vsaka izdelana spletna stran prijazna do telefonov in vseh ostalih naprav. Pri nas narejene strani so 100% prilagojene za vse naprave, kar pa nima nobenega vpliva na ceno.

Izdelava različnih verzij za različne naprave ni potrebna. Pri nas izdelane spletne strani so že v osnovi odzivno oblikovane.

Izdelava WordPress spletnih strani

Pri nas izdelane WordPress spletne strani nudijo vrhunsko uporabniško izkušnjo, so optimizirane in prodajno naravnane, modernega dizajna, pregledne in uporabe. Obiskovalce prepričajo, da ste ravno vi njihov pravi ponudnik.