Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani zajema vse, kar potrebujete za uspešen nastop. Za uspešno spletno stran, je potreben aktiven spletni nastop ob upoštevanju temeljnih načel, ki veljajo v svetu Interneta. Predvsem so pomembne značilnosti vsebine, celostni koncept, jezik, navigacija, oblika in primernost informacij. Izdelava spletnih strani na vsega nekaj straneh z logotipom in kontaktom, ne bo zanimiva za obiskovalce in bo le s težavo pritegnila nove kupce.

Izdelava spletnih strani strani
Analiza, načrtovanje, vzpostavitev

Analiza, načrtovanje, vzpostavitev

Preden se bomo lotili izdelave vaše nove spletne strani, bomo skupaj z vami naredili analizo konkurenčnih spletnih strani in pripravili seznam ključnih besed. Na osnovi naših večletnih izkušenj vam bomo predlagali najbolj optimalno strukturo, poskrbeli bomo za gostovanje na strežniku, lahko pa za vas registriramo izbrano domeno.

Naš cilj je, da vaša spletna strani sledi zadnjim trendom. Zato bomo skrbno preverili vaše spletno okolje in pripravili načrt glede na vaše želje in razpoložljiva sredstva.

Izdelava spletnih strani

Izdelave vaše nove spletne strani se bomo lotili skrbno, saj želimo jasno poudariti vrednote vašega podjetja in spletnim obiskovalcem omogočiti hiter dostop do vseh informacij in pregledno brskanje med izdelki.

Vzdrževanje spletne strani

Z rednim vzdrževanjem poskrbimo, da bo spletna stran delovala brez težav. Priporočamo vam, da vzdrževanje prepustite nam tudi v primeru, da imate osnovno znanje z upravljanjem in vnašanjem vsebin.

Poskrbeli bomo, da bo vaše spletno mesto delovalo hitro in nemoteno. Povezano bo z družbenimi omrežji ter prilagojeno za različne naprave. Vse povezave bodo vodile na prave strani, ki bodo pravilno delovale in ne bodo vsebovale napak.

Izdelava spletnih strani

W3C INTERNET STANDARDI

HTML5/CSS3

Osveževane in aktualne vsebine so ključ za uspeh na spletu!

Nič vam ne pomaga vrhunska izdelava spletnih strani, če jih iskalniki slabo rangirajo ali jih ne najdejo. Iskalnike uporabniki interneta uporabljajo predvsem za iskanje!

Lepe in privlačne strani so popolnoma neuporabne, če ni prave vsebine. Zmagovita kombinacija so privlačne in vsebinsko popolne spletne strani. Kakovostne spletne strani zagotavljajo vedno sveže vsebine zato vam nudimo možnost, da vsebino urejate sami s pomočjo CMS. Aktualne vsebine boste lahko vedno osveževali, dodajali ali brisali.

Pomislite, kaj vas najbolj moti, ko obiščete določeno spletno stran. Verjetno niste zadovoljni z zastarelimi in neveljavnimi ceniki, informacijami izpred nekaj mesecev ali celo let, neveljavnimi telefonskimi številkami in podobnim.

Izdelava spletnih strani pri WebComodo je ugodna!

Kakšna je cena za izdelavo spletne strani?

Cena je vsekakor odvisna od mnogih dejavnikov. Največjo vlogo pri določanju cene ima število različnih podstrani in zahtevnost dizajna. Izberete lahko že pripravljeno spletno stran v katerem od naših paketov, lahko pa vam pripravimo tudi posebno ponudbo.

→ POGLEJTE PAKETE SPLETNIH STRANI

Najkasneje v 24 urah boste prejeli neobvezujočo ponudbo

Ker spoštujemo vašo zasebnost bomo podatke, ki nam jih boste zupali, uporabili samo za pripravo te ponudbe!
Gostilna Danica
Jadralno padalstvo Lintvar
Optimus Baits

Kakšna je moderna spletna stran?

Moderna spletna stran sledi novim tehnikam in stilu pri oblikovanju. Mnoge tehnike - ki so vključene premišljeno - pomagajo pri boljši in uporabnikom prijaznejši spletni strani, ki predstavlja organizacijo, podjetje ali dejavnost. Nekatere imajo ključen pomen pri izboljševanju vsebine in dizajna glede na napravo s katero si uporabniki ogledujejo spletno stran. Nikakor pa ni mogoče vključiti vseh novosti na eno spletno mesto, zato pri nas uporabljamo predvsem tiste, ki pripomorejo k boljši izkušnji uporabnikov oziroma naših strank.

Responsive Web Design

Responsive Web Design zagotavlja uporabnikom optimalno izkušnjo na najrazličnejših napravah, kot so namizni in tablični računalniki in mobilni telefoni.

Odzivno oblikovane spletne strani

Odzivno oblikovane strani so zaželjene pri brskalnikih kot je Google, zaradi ene vsebine in enakih url. Moderna spletna stran zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo ne glede na vrsto naprave s katero si obiskovalec stran ogleduje.

Bodite pred konkurenco

Izdelava spletnih strani, ki so prijazne do vseh naprav bo vaše podjetje pripeljala pred konkurenco. Če vaša spletna stran ne deluje pravilno in se ne prilagaja vsaki napravi, potem izgubljate stranke.

Izbira ustrezne pisave

Pri utrjevanju blagovne znamke podjetja lahko že z izbiro ustrezne pisave obiskovalcem spletnega mesta pokažemo, za kakšno podjetje gre? Vselej pa izberemo pisavo, ki jo podpira največ naprednih brskalnikov.V

Velike - odzivne slike

Velike slike ustvarijo močno vizualno doživetje in obiskovalca vzpodbudijo k temu, da se pomakne navzdol po strani v želji po več informacijah. Slike povedo več kot samo besedilo in so pogosto postavljene v ozadje, za besedilo in za ostalo vsebino spletne strani. Pomembno je, da se slike samodejno prilgodijo zaslonom različnih naprav.Pregledna

Pregleden meni

Prednost pregledne navigacije je v tem, da čimprej usmeri obiskovalca neposredno do informacije, ki jo potrebuje. Pomanjkljivost pa je v tem, da meni na majhnem zaslonu prekriva veliko vsebine. Rešitev je v skritem "hamburger" meniju, ki ga na majhnih zaslonih (večkrat tudi na velikih) najdete na levi ali desni strani v obliki črt. Vsebina spletne strani ni prekrita in ne odvrača uporabnika od ogleda vsebine.

Želite, da tudi vam izdelamo spletno stran?

V kolikor smo pravi partner za izdelavo vaše nove spletne strani, vas vabimo, da nas kontaktirate. Neobvezujočo ponudbo bomo pripravili na osnovi vaših želja in zahtev v 24 urah.

Klikni in pokliči!

Pošlji povpraševanje

Moderna spletna stran