Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani vam lahko prinese kar nekaj sivih las. Ste tudi vi med tistimi, ki izgubljajo čas z iskanjem raznih ponudnikov gostovanj, optimizacije, oblikovanja in razvoja spletnega mesta, namesto da bi opravljali svoj posel? S tem izgubljate posel, predvsem pa denar.

Spletna stran "na ključ"

Mi vam nudimo vse na enem mestu v enostavnem in uporabnem paketu, ki vam prinese učinkovito spletno mesto. Razmišljali boste le o tem, kašno besedilo bo najbolj udarno za izdelek, ki ga boste izpostavili na spletni strani, kakšne bodo barvne kombinacije in katere slike bodo pritegnile stranke.

Oblikovanje spletnih strani

Pri oblikovanju vaše spletne strani bomo pozorni na vrednote vašega podjetja, ki morajo biti jasno izražene. Spletnim obiskovalcem bomo omogočili enostavno brskanje med izdelki in hiter dostop do vseh informacij.

Izdelava spletnih strani

POTREBUJETE VEČ INFORMACIJ? POKLIČITE NAS - 041 413860

Z veseljem vam pomagamo!
Izdelava internet strani

Za mlada podjetja

Če ste šele začeli z vašim poslovanjem in še nimate izdelane celostne podobe vam bomo pomagali. Za vas lahko oblikujemo logotip, izdelamo spletni katalog, pripravimo ustrezne slike ...

Vzdrževanje spletne strani

Zahvaljujoč napredni platformi boste lahko samostojno vnašali besedila in slike in upravljali spletno stran. Seveda pri tem ne boste ostali sami, poskrbimo lahko za redno vzdrževanje, spletna stran bo delovala brez težav.

Vaše spletno mesto bo delovalo hitro in nemoteno, povezano bo z družbenimi omrežji in prilagojeno za različne naprave. Vse povezave bodo vodile na prave strani, obrazci bodo delovali pravilno, besedila bodo brez tipkarskih napak.

Optimizacija spletne strani

Z optimizacijo spletne strani poskrbimo, da vas vaše potencialne stranke hitreje najdejo med zadetki v brskalnikih. Vsaka spletna stran je tehnično že optimizirana, lahko pa vam pripravimo tudi oglaševanje na Googlu ali Facebooku. 

Cena spletnih strani

Cenik izdelave spletnih strani

Cena izdelave spletne strani je odvisna od številnih stvari. Na ceno vpliva v največji meri zahtevnost dizajna, število različnih podstrani, število jezikovnih različic, obdelava slik in ostali dejavniki.

Za vas smo pripravili različne pakete izdelave spletnih strani "Na ključ", seveda pa se lahko vselej dogovarjamo za točno ceno. Z veseljem pripravimo posebno ponudbo za vas.

28/11/2014