Oblikovanje spletnih strani

100% prijaznost do mobilnih naprav

Atraktivna in udarna podoba

Oblikovanje spletnih strani vključuje vse funkcionalnostmi, ki ustvarijo pri obiskovalcih najboljši prvi vtis. Ker na spletu povprečnost ne zadošča, posvetimo oblikovanju kar se da veliko pozornosti, predvsem  prepričljivi, atraktivni in udarni podobi. Pomembno je, da je vsaka spletna stran unikatno oblikovana in da izstopa od konkurence. Barvna usklajenost in oblika spletne strani sta lastnosti, ki ustvarita pri obiskovalcu dober vtis.

Vaše želje in priporočila

Pred pričetkom oblikovanja spletnih strani se z vami dogovorimo o željah in priporočilih, ter pripravimo izhodišča za unikatno oblikovano grafično podobo. Oblikovanje spletnih strani se prične ob upoštevanju celostne grafične podobe in obstoječega uporabnega materiala, kot so fotografije, besedila, video posnetki, brošure in podobno.

Korekcije ali spremembe

V predogled dobite celotno postavitev strani, ki zajema glavo, nogo, menije, testno besedilo in fotografije. Na osnovi morebitnih pripomb po vašem pregledu opravimo dodatne korekcije ali spremembe in pristopimo k izdelavi spletnih strani.

Oblikovanje spletne strani

Spletna stran naj odraža vašo profesionalnost

Unikatno oblikovanje spletnih strani

Pripomore k prepoznavnosti vašega podjetja in ga izpostavi pred konkurenco. Mi uporabljamo rešitve, ki dajejo moč vašemu spletnemu uspehu, trženju in prodaji, zagotovimo vrhunsko delovanje sistema, ki omogoča obiskovalcem odlično uporabniško izkušnjo.

Oblikovanje spletnih strani
Odzivno oblikovanje spletnih strani

Prenova spletnih strani

Ste pomislili, da je vaša spletna stran potrebna prenove? Je oblika zastarela, stran pa ne dosega pričakovanih rezultatov? Se na spletni strani še vedno prikazujejo novice izpred nekaj let, je izgled spletne strani zastarel, se spletna stran ne naloži pravilno na tablici li pametnem telefonu?

Ste pripravljeni na novo spletno stran?

13/08/2014