Oblikovanje spletnih strani

Oblikovanje spletnih strani vključuje vse funkcionalnosti, ki ustvarijo pri obiskovalcih najboljši prvi vtis. Ker na spletu povprečnost ne zadošča, posvetimo oblikovanju kar se da veliko pozornosti, predvsem  prepričljivi, atraktivni in udarni podobi.

Oblikovanje spletnih strani

Pomembno je, da je vsaka spletna stran unikatno oblikovana in da izstopa od konkurence. Barvna usklajenost in oblika spletne strani sta lastnosti, ki ustvarita pri obiskovalcu dober vtis.

Pred pričetkom oblikovanja spletnih strani se z vami dogovorimo o vaših željah in zahtevah, nato pa na osnovi nših priporočil pripravimo izhodišča za unikatno oblikovano grafično podobo. Oblikovanje se prične pri  obstoječem uporabnem materialu, kot so fotografije, besedila, video posnetki in podobno.

Celotno zasnovo strani boste dobili v predogled. V primeru pripomb bomo opravili dodatne korekcije ter spremembe, nato pa bomo začeli z izdelavo spletnih strani.

Trendi in standardi ter napovedi ...

Oblikovanje spletnih strani za 100% prijaznost do mobilnih naprav

Unikatno oblikovanje spletnih strani pripomore k prepoznavnosti vašega podjetja in ga izpostavi pred konkurenco. Mi uporabljamo rešitve, ki dajejo moč vašemu spletnemu uspehu, trženju in prodaji, zagotovimo vrhunsko delovanje sistema, ki omogoča obiskovalcem odlično uporabniško izkušnjo.


Pred pričetkom oblikovanja spletnih strani se z vami dogovorimo o željah in priporočilih, ter pripravimo izhodišča za unikatno oblikovano grafično podobo. V predogled dobite celotno postavitev strani, ki zajema glavo, nogo, menije, testno besedilo in fotografije. Na osnovi morebitnih pripomb po vašem pregledu opravimo dodatne korekcije ali spremembe in pristopimo k izdelavi spletnih strani.

Odzivno oblikovanje

Odzivno oblikovanje je zaželjeno pri brskalnikih kot je Google, zaradi ene vsebine in enakih url. Odzivno oblikovana spletna mesta zagotavljajo odlično uporabniško izkušnjo ne glede na vrsto naprave s katero si obiskovalec ogleduje spletno stran.

Namesto dveh boste urejali samo eno vsebino, kar je ključna prednost odzivnega oblikovanja.

Spletne strani izdelujemo v skladu s standardi o uporabnosti in dostopnosti. Za vas bomo izdelali napredno, optimizirano in stroškovno dostopno spletno mesto.

Odzivno oblikovanje