Odzivno oblikovanje

Responsive Web Design

Odzivno oblikovanje (Responsive Web Design) spletne strani zagotavlja uporabnikom optimalno izkušnjo na najrazličnejših napravah, kot so namizni in tablični računalniki in mobilni telefoni.

Ena spletna stran za vse naprave

Hitro in preprosto urejanje

Hitro nalaganje na vseh napravah

Odzivno oblikovanje je zaželjeno pri brskalnikih kot je Google, zaradi ene vsebine in enakih url. Odzivno oblikovana spletna mesta zagotavljajo odlično uporabniško izkušnjo ne glede na vrsto naprave s katero si obiskovalec ogleduje spletno stran.

Namesto dveh boste urejali samo eno vsebino, kar je ključna prednost odzivnega oblikovanja.

Spletne strani izdelujemo v skladu s standardi o uporabnosti in dostopnosti. Za vas bomo izdelali napredno, optimizirano in stroškovno dostopno spletno mesto.

Spletna stran se prilagaja vsem napravam

Odzivne spletne strani se samodejno prilagodijo vsem napravam s katerimi uporabniki si ogledujejo vašo spletno stran. Menimo, da so zgoraj navedeni podatki zadosten razlog, da se odločite za odzivno oblikovano spletno stran. V kolikor še nimate mobilnikom prijaznega spletnega mesta, pomagate vaši konkurenci. Z drugimi besedami – Če vaše spletno mesto ne deluje pravilno in se ne naloži na vseh napravah, boste izgubljali stranke.