Prenova spletnih strani

Prenova spletnih strani je potrebna v kolikor:

imate zastarelo spletno stran in je slabša od konkurenčnih, če ne dosega pričakovanih rezultatov …

Večkrat je prenova spletnih strani zahtevnejša, kot izdelava nove spletne strani. Ohraniti je potrebno veljavne vsebine in hkrati paziti na to, da se ohranijo dobre pozicije v spletnih iskalnikih. Pri tem pa obiskovalci in uporabniki ne smejo ostati brez dostopa do iskane vsebine, kajti kmalu vas lahko zapustijo.

Vsebine spletne strani morajo biti prilagojene mobilnim napravam zaradi boljše uporabniške izkušnje in zaradi boljše uvrstitve v spletnih iskalnikih. Vedno več je uporabnikov mobilnih naprav, kot so pametni telefoni in tablični računalniki, ki vsakodnevno iščejo razne informacije na spletu, nemalo njih pa opravi tudi nakupe, naročila, rezervacije in podobno, ker obiskujejo spletne strani, ki so mobilnim napravam prijazne.

Če vaša spletna stran ni prijazna do mobilnih naprav ne izgubljate samo obiskovalcev, izgubljate tudi posel!

Prenova, nadgradnja, posodobitev spletne strani

Je vaša stran prijazna do mobilnih naprav?

V kolikor niste prepričani, lahko to hitro preverite na naslednji povezavi. Google vam bo potem, ko boste vpisali vaš spletni naslov, odgovoril v nekaj trenutkih.

Google vam je odgovoril: “Odlično! Ta stran je prijazna mobilnim napravam!” Potem ne skrbite, vse je v najlepšem redu!

Kaj boste storili, če odgovor ni pritrdilen?

Vsekakor je skrajni čas, da razmislite o takojšnji prenovi vaših strani! Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca, pošljite nam e-mail, pokličite nas! Skupaj bomo našli najboljšo rešitev!