Prodajno učinkovite spletne trgovine

Prvotni namen prodajno učinkovite spletne trgovine, je doseganje čim boljših prodajnih rezultatov. Spletna trgovina predstavlja izjemno prodajno orodje, s katerim lahko bistveno povečate prodajo in izboljšate vaše poslovanje. Da bo trgovina zares učinkovita pa je potrebno upoštevati določene smernice ...

Kvalitetna izdelava spletne trgovine

Izdelava spletne trgovine zajema registacijo domene, ureditev zanesljivega gostovanja, ustrezno oblikovanje glede na vrsto produktov in izbiro možnosti plačila za izdelke. Pri vsem navedenim vam bomo svetovali in vas vodili skozi celoten proces.

Analiza

Preden začnemo z izdelavo vaše spletne trgovine bomo skupaj z vami naredili analizo konkurenčnih spletnih trgovin. Pripravili bomo seznam ključnih besed glede na izdelke, ki jih nameravate ponuditi na spletu in poskrbeli za najbolj optimalno strukturo spletne trgovine.

Izdelava spletne trgovine
prodajno učinkovite spletne trgovine

Oblikovanje

Pri oblikovanju prodajno učinkovite spletne trgovine bomo upoštevali njen obseg glede na število izdelkov, ki jih nameravate ponuditi vašim kupcem. Predlagali vam bomo ustrezno platformo, kjer bomo ustvarili pregledno navigacijo za hitro brskanje med izdelki in za hiter dostop do dodatnih informacij.

Načrtovanje in vzpostavitev

Pripravili bomo načrt za vašo novo spletno trgovino in pri tem upoštevali vaše želje in zahteve v okviru sredstev s katerimi razpolagate. Poskrbeli bomo za varnost poslovanja, ki bo ustrezalo vašim zahtevam glede na razpoložljiva sredstva.

Vzdrževanje

Ko bo spletna trgovina končana vas ne bomo zapustili. Na osnovi dogovora lahko poskrbimo za redno vzdrževanje, da bo vse delovalo, kot mora. Vnašanje izdelkov bo hitro in enostavno, prve izdelke pa vnesemo mi, preden trgovino objavimo.

Trgovina bo povezana z družbenimi omrežji in prilagojena za različne naprave. Vse povezave bodo vodile na prave strani, vsi obrazci bodo delovali pravilno, plačila bodo potekala nemoteno, vse bo dovršeno in brez napak.

Cenik izdelave spletne trgovine

Cena izdelave spletne trgovine je odvisna od mnogih stvari. V največji meri na ceno vpliva njen obseg in število artiklov in  kakšne možnosti plačila boste nudili vašim strankam.

Izpolnite obrazec in zahtevajte ponudbo.

Poklicali vas bomo in se dogovorili z vami o vseh podrobnostih.
23/02/2017