S spletnimi storitvami se ukvarjamo že več kot 10 let in v tem času smo izdelali veliko število spletnih strani. Samostojno ali v sodelovanju s tujimi in domačimi izdelovalci spletnih strani. Ne hvalimo se s številkami 1000 ali več, kot naša konkurenca, saj spletnih mest ne izdelujemo po tekočem traku. Zaupa nam mnogo strank, katerih spletne strani so izdelane skladno z njihovimi pričakovanji. Marsikatera spletna stran, je morda od takrat, ko smo jo izdelali in objavili, že spremenila prvotni izgled, saj ima večina uporabnikov možnost samostojnega upravljanja s spletno stranjo.

Zakaj nam lahko zaupate izdelavo vaše spletne strani?

  • team z več kot 10 let izkušenj na področju izdelave spletnih strani
  • osebno se vam bomo posvetili skozi celoten potek načrtovanja in izdelave spletne strani
  • dobite vse na enem mestu – uredimo registracijo domene, izdelamo spletno stran, uredimo vse potrebno za gostovanje, elektronske naslove, optimizacijo spletne strani …

Vsi so na spletu, kaj pa vi?

Spletna stran je osnova za predstavitev vsakega podjetja. Nekoč so kupci iskali podjetja ali storitve po imenikih, danes vpišejo v spletni brskalnik iskane besede in najdejo, kar potrebujejo. Lahko bi rekli, da podjetje brez spletne strani sploh ne obstaja.

Ste zadovoljni? V kolikor želite vedeti za vse naše  reference ali imate kakršnakoli vprašanja nas pokličite. Mob. 041 41 38 60, lahko nam pošljete tudi elektronsko sporočilo. V kolikor želite pa izpolnite spletni obrazec in pošljite povpraševanje.