Spletna stran predstavlja podjetje

Spletna predstavitev podjetja

Spletna predstavitev vašega podjetja

Vedno korak pred konkurenco

Spletna stran predstavlja podjetje in je največkrat prvi stik z vašimi potencialnimi strankami. Spletno stran je potrebno večkrat posodobiti, saj je večina po dveh ali treh letih od izdelave zastarelih in potrebnih prenove. Redne posodobitve so nujne, kajti v večini primerov se izognete neizogibni prenove celotnega spletnega mesta. Vaša spletna stran se mora razvijati skupaj z vašim podjetjem, ker je v nasprotnem neskladna z vašo blagovno znamko.

Predstavitev podjetja

Že imate spletno stran? Kako boste odgovorili na naslednja vprašanja?

Je Vaša spletna stran prilagojena prikazu na različnih zaslonih?

To vprašanje je prvo na seznamu. Če si strani ni mogoče ogledovati v različnih resolucijah zaslonov, to pomeni, da je bila morda stran izdelana še v prejšnjem stoletju?

Ali vstopna stran še vedno poziva obiskovalce naj »pritisnejo Enter« za obisk strani?

Še en znak, da vaša stran ni bila posodobljena zadnjih pet let. Poskusite se znebiti takšne vstopne strani.

Vaša spletna stran je zelooooo počasna?

Najmanj 40% obiskovalcev bo zapustilo spletno mesto, ki se ne naloži v nekaj sekundah. Ne samo, da je počasno nalaganje vsebine nadležno, zaradi tega izgubljate potencialne stranke.

Ne morete posodobiti vsebine Vaše spletne strani?

Je to razlog, da je spletna stran zastarela? Spletno stran vam je pred leti izdelal znanec ali sorodnik in vsebina je ostala takšna, kot je. Podatki o vaših referencah so iz pred nekaj let, polovica vaših zaposlenih že dolgo ne dela v vašem podjetju, spremenili ste lokacijo …

Je vaša spletna stran visoko med zadetki v Google ali v drugih brskalnikih?

Pogoj za dobro uvrščenost med zadetki, je dobro optimizirana spletna stran. Vaše obstoječe in potencialne stranke bodo našle vašo spletno stran brez težav in stalno bodo seznanjene o vašem poslovanju.

Deluje Vaša spletna stran v vseh brskalnikih?

Brskalniki nenehno spreminjajo njihovo strukturo in varnost in zaznajo, da je vaša spletna stran redno osvežena. Naša ekipa zagotavlja izdelavo spletne strani, ki je optimizirana in se prilagaja najnovejšim različicam brskalnikov.

Je Vaša spletna stran mobilnikom prijazna?

Večina uporabnikov prenosnih naprav (pametni telefoni in tablice) z njimi tudi brska po spletu in mnogi od njih tudi kupujejo preko spleta. Poskrbite, da bodo vaše spletne strani prijazne do teh napravah.

Se Vaša spletna stran povezuje s socialnimi mediji?

Socialna strani (Facebook, Twitter, Google+ …) so gonilne sile za povezovanje in komuniciranje z vašimi strankami. Socialne strani se morajo povezovati na vašo spletno stran, in celo samodejno sinhronizirati vsebine vaše spletne strani.

So spletne strani vaše konkurence sodobne in dobro optimizirane?

Večina vaših strank vas bo sodila po vaši spletni strani. To je v človeški naravi, pa naj nam bo všeč ali pa ne. Če je stran vašega konkurenta lepša, hitrejša, bolje organizirana in optimirana kot vaša, bodo stranke raje obiskovale njegovo spletno stran. Vi pa veste, da ste boljši od konkurence. Torej, poskrbite, da je vaša spletna stran tista, ki bo vodilna.

Če ste prepričani, da vaše stranke najdejo vaše spletno mesto brez težav in da vaša stran zadošča njihovim zahtevam, potem vam lahko samo čestitamo! V kolikor pa niste prepričani, da vse deluje kot mora ali če imate katerokoli drugo vprašanje, vas vabimo, da se o vsem pogovorite z nami.

Pišite nam še danes za brezplačen pregled vašega spletnega mesta in poslali vam bomo nekaj predlogov, ki vam bodo v pomoč pri osvežitvi vaše strani.