Uporabna spletna stran

Spletna stran bo predstavila vaše podjetje ali storitve potencialnim strankam na enostaven in nevsiljiv način. Spletne (internetne) strani izdelujemo kvalitetno in hitro  po konkurenčnih cenah. Nudimo tudi podporo in vzdrževanje spletnih strani. Lahko se dogovorimo za prenovo vaše spletne strani, poskrbimo za optimizacijo in prevzamemo skrb za redne posodobitve.

Za vas bomo izdelali najbolj uporabno spletno stran z unikatnim izgledom, ki bo ustrezna glede na dejavnost vašega podjetja. Izdelava spletne strani bo napredna, stran moderno oblikovana, optimizirana za prikaz na vseh napravah (namiznih in prenosnih) in bo pravo orodje za boljše poslovanje.

Poskrbite za prepoznavnost vašega podjetja

Skrbno načrtovano spletno mesto bo ob upoštevanju navad uporabnikov spleta in vaših ciljev postalo močno orodje za trženje in koristen del poslovanja. Z vami se bomo najprej dogovorili o obliki vaše nove spletne predstavitve in o marketinški strategiji, ki bo dosegala zastavljene cilje.

Izdelava strani vsebuje privlačen in dovršen dizajn in enostavno strukturo, vnos kakovostnih besedil, izdelavo pregledne navigacije, pregleden prikaz ponudbe, novice, članki … Spletno stran bomo prilagodili vašim potrebam in potrebam vaših kupcev.

Hitro izdelana spletna stran

Zaupajte nam vaše potrebe, mi pa bomo pripravili načrt za vašo novo spletno stran in oblikovali unikatno predlogo. Pripravili bomo vse potrebno za vnos vsebin, ki nam jih boste poslali in po vaši potrditvi bomo spletno stran objavili.

Vas zanima spletna stran izdelana v paketu?

MINI WEBCOMODO

MIDI WEBCOMODO

MAXI WEBCOMODO

Spletna stran izdelana v paketu je primerna za vse, ki potrebujejo funkcionalno in uporabno spletno predstavitev. Imeli boste možnost smostojnega urejanja in popoln nadzor nad vsebino kar pomeni, da lahko vsebino urejate sami, popolnoma neodvisno od nas, če tako želite?

Mi vam nudimo vzdrževanje po ugodni ceni. Poskrbeli bomo za varnost, redne posodobitve, vnos novih vsebin in ostalo, kar potrebujete za uspešen spletni nastop. Samo izdelana spletna stran še ni dovolj za uspeh.