Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani pri WebComodo poteka enostavno in hitro, predvsem pa kvalitetno. V času izdelave vašega novega spletnega mesta ne bomo zastavljali nepotrebnih vpašanj in vam jemali vaš dragoceni čas. Seveda pa to ne pomeni, da ne boste vedeli, kako napreduje izdelava strani. Od začetka pa do konca boste lahko spremljali naše ustvarjanje in nam sporočili morebitne pripombe.

Kaj zajema izdelava spletnih strani po meri?

MODEREN DIZAJN SPLETNE STRANI

Zavedamo se, da je spletna stran pogosto eden izmed prvih stikov potencialnih strank z vašim podjetjem. Zato namenimo na začetku kar nekaj časa dizajnu.

Izdelava spletnih strani WebComodo
Izdelava spletnih strani za mobilne naprave

IZDELAVA SPLETNIH STRANI BREZ DODATNIH STROŠKOV

Cene izdelave spletnih strani določimo za vsakega naročnika posebej, glede na njegove dejanske potrebe. Cene izdelave ni mogoče posplošiti, zato vas vabimo, da nas pokličete ali pošljete povpraševanje.

Dobri razlogi za naročilo izdelave spletne strani

Zagotavljamo brezhibno in popolno delovanje vse dni v letu

ZA VSAKO STRANKO NAJBOLJŠA REŠITEV

Poslovanja si danes skoraj ne moremo predstavljati brez lastne spletne strani. Obiskovalcu se s pomočjo spletne strani predstavimo na sodoben in profesionalen način. Skrbi, da vas potencialna stranka ne bo našla, ko bo vaše podjetje zaprto, so odveč. Svetovni splet je postal realnost in lastna spletna stran vam odpira vrata do novih poslovnih priložnosti.

Poslovna ideja
Oglasi na spletu

OGLAŠEVANJE S POMOČJO SPLETNE STRANI

Spletna stran je najbolj ugodna oblika oglaševanja in predstavitve vašega podjetja. Oglaševanja, kot so (reklamni oglasi, časopisi, letaki),nimajo dovolj odziva, saj je dokazano, da največkrat pristanejo v košu za smeti oziroma so le-ti nadležni. V kolikor se stranka zanima za vašo ponudbo, vas bo poiskala sama. Naprej in najlažje vas bo našla na internetu s pomočjo vaše spletne strani.

Kvalitetna spletna stran bo naredila na poslovnega partnerja dober vtis že ob prvem obisku. S pomočjo spletne strani je vaše podjetje predstavljeno 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu, saj je spletna stran vidna ves čas. Statističen podatek kaže, da večina gospodinjstev uporablja internet in če vaše podjetje ne predstavljate z internetno stranjo, vas ne najde velik odstotek potencialnih strank, saj za njih ne obstajate… spletna stran vam omogoča povezavo s tujimi podjetji, saj veliko podjetij raziskuje in išče podjetja za sodelovanje.

Da bi bil vaš vložek v spletni svet resnično dobra naložba, vam zagotavljamo izdelavo kvalitetne, oblikovno in vsebinsko dovršene spletne strani.  Vašega obiskovalca bo vodila do želenega cilja na preprost in pregleden način.

Spletne strani izdelamo v skladu z veljavnimi mednarodnimi standardi. S tem zagotovimo pravilen prikaz v različnim spletnih brskalnikih (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome, Opera, Safari,…) in zagotavljamo kompatibilnost v prihodnosti!

Že veste, kakšen izgled naj bi imela vaša nova spletna stran in kaj naj bi sporočala obiskovalcem?

Kakšna bo vsebina spletne strani, kaj bo predstavila in kako bo ustvarila interakcijo z obiskovalcem?

Ste že pripravili vsebino za vašo novo spletno stran?

Kakšne barvne kombinacije si želite?

Pred pripravo ponudbe oziroma predloga spletne strani, se bomo z vami najprej posvetovali o tem, kakšna naj bo vaša nova spletna stran. Od obsega spletne strani je odvisno, kakšno tehnologijo bomo uporabili. Morda bo za celovito predstavitev zadostovala že enostavna spletna stran z nekaj vsebine, pregledno navigacijo in kakšno sliko?