Spletni trendi


Spletni trendi se spreminjajo iz leta v leto

Spletni trendi se iz leta v leto spreminjajo, vendar jim pri WebComodo nenehno sledimo. Za nas in za lastnike spletnih strani je pomembno, da sledijo trendom, če želijo biti v koraku s časom. Upoštevanje trendov zagotavlja funkcionalno spletno stran in edinstveno uporabniško izkušnjo.

Izdelujemo spletne strani, ki so enostavne, elegantne s preprostimi bavnimi kombinacijami in brez motečih elementov.

Pri oblikovanju uporabniških vmesnikov se nadaljujejo trendi – preprost dizajn, velike fotografije in pregledna navigacija.  Z vstopom na svetovni splet bo tudi vaše podjetje vstopilo na tržišče, ki presega lokalne okvire, zato bo uspešnost vaše spletne predstavitve odvisna od ciljev, ki ste si jih zastavili in pravilnega pristopa do potencialnih uporabnikov.

Odzivnost

Spletna stran mora omogočati ogled na različnih velikostih zaslona, kajti uporaba mobilnih naprav je v porastu. Mobilne naprave imajo majhne ekrane in posledično so izkušnje s klasičnimi spletnimi stranmi slabše.

Minimalizem

Spletna mesta morajo zagotavljati hiter pregled in enostavno branje. Predvsem je to nujno za ogledovanje spletne strani z mobilnimi napravami, kjer tudi sence in 3D elementi ne pridejo do veljave.

Velikost pisave

Vse več spletnih oblikovalcev se odloča za velike slike z minimalnim besedilom v vsebini. Pisave so veliko večje kot v preteklosti, sporočila so jasna in vabijo obiskovalca k ciljnim stranem. Vsebina spletne strani mora biti dostopna vsem, tudi ljudem s posebnimi potrebami.

Ozadja

Ozadja z veliko sliko ali video posnetkom dajejo spletni strani več življenja in s tem je stran privlačnejša za obiskovalce.

Če želite, da bo vaša spletna stran delovala profesionalno ne glede na velikost ekrana, vi pa boste sledili spletnim trendom, nam zaupajte izdelavo vaše nove spletne strani.