Vzdrževanje spletnih strani se začne po objavi na spletu

Našim strankam nudimo različne načine za vzdrževanje in ažuriranje spletnih strani. Lahko se dogovorimo za občasno posodobitev spletne strani na zahtevo naročnika, lahko pa v celoti skrbimo za vašo spletno predstavitev.

Ko je spletna stran objavljena to še ne pomeni, da je s tem vse končano. Ne glede na to, kakšno spletno stran imate, potrebno je njeno redno vzdrževanje in posodabljanje. Zanemarjanje vzdrževanja vaše spletne strani lahko negativno vpliva na potencialne kupce oziroma stranke, kar pomeni, da bodo nezadovoljni in da bodo najverjetneje odšli na konkurenčne spletne strani. Tega si ne želi nihče, verjamemo, da ste tudi vi med njimi.

Vsebina spletne strani mora biti vedno aktualna in bogata z novimi informacijami. Redno vzdrževanje spletne strani, je najpomembnejši dejavnik pri vaši predstavitvi na spletu in pri komunikaciji s potencialnimi strankami.

Mobilne spletne strani

Vzdrževanje na zahtevo naročnika

Osnovno urejanje spletnih strani opravlja naročnik sam ( novice, katalogi, ankete, …) z uporabo sistema za upravljanje z vsebinami. Ko se pojavijo potrebe po zahtevnejših posegih, kot je izdelava dodatnih aplikacij ali dodajanje zahtevnejših vsebin, takrat to opravimo mi.

Upravljanje spletne strani

Vsebino vaše spletne strani lahko v celoti urejamo mi. Na ta način poskrbimo, da bo vaša spletna stran vedno osvežena in dopolnjena z najnovejšimi informacijami. Vi nam posredujete le osnovno gradivo ( tekst, slike, video posnetke…), ki ga primerno obdelamo in postavimo na spletno stran.

Osvežena spletna stran

Spletne strani, ki niso ažurirane in posodobljene, vam prinesejo več škode kot koristi. Strani z zastarelimi podatki, kot so pretekle novice, napačne telefonske številke, nedelujoče povezave … obiskovalca odbijejo in le redko se vrača nazaj.

Ne glede na vrsto vaše spletne strani ali trgovine, je redno vzdrževanje in posodabljanje vsebin nujno.

Če zanemarite vzdrževanje spletne strani lahko to negativno vpliva na potencialne kupce oziroma stranke. Potencialni kupci bodo nezadovoljni in verjetno bodo odšli na konkurenčne spletne strani. Tega si ne želi nihče in verjamemo, da ste tudi vi med njimi.

Posodabljanje CMS sistema

CMS (Content Management System) in njegove dodatke moramo redno nadgrajevati ali pa jih zamenjati z novimi. V kolikor nadgrajevanje zanemarimo, lahko postane spletna stran izpostavljena, torej nezaščitena pred raznimi nezaželenimi vdori.

Hitrost nalaganja spletnih strani

Hitro nalaganje spletne strani ima velik pomen, kajti počasno stran obiskovalci zapustijo, še preden se njena vsebina naloži do konca. Pri dodajanju novih vsebin, predvsem slik, bodite pozorni, da so ustrezno pomanjšane in optimizirane za prikaz na spletni strani.

Mobilnim napravam prijazna spletna stran

V kolikor že imate spletno stran poskrbite, da bo mobilnim napravam prijazna. Če niste prepričani, lahko to preverite tukaj

Prednosti vzdrževanja:

  • Vsebina spletne strani je ažurna
  • Obiskovalci imajo vselej na voljo sveže podatke
  • Boljša uvrstitev med zadetki na spletnih iskalnikih
  • Izboljšana marketinška in promocijska dejavnost
  • Izboljšana prepoznavnost in vidnost blagovne znamke

Vzdrževanje spletnih strani zajema:

  • Redno varnostno kopiranje strani
  • Podpora preko telefona, elektronske pošte ali oddaljene pomoči
  • Spremljanje statistike in analiza obiska strani
  • Posodabljanje CMS sistema in njegovih komponent