Vzdrževanje spletnih strani

Vzdrževanje spletnih strani se začne po objavi na spletu. Ne glede na vrsto vaših spletnih strani ali trgovine, je redno vzdrževanje in posodabljanje vsebin nujno.

Če zanemarite spletno stran lahko to negativno vpliva na potencialne kupce oziroma stranke. Potencialni kupci bodo nezadovoljni in verjetno bodo odšli na konkurenčne strani. Tega si ne želi nihče in verjamemo, da ste tudi vi med njimi.

Posodabljanje vsebin

Vsebina mora biti vedno aktualna in bogata z novimi informacijami. Redno vzdrževanje spletne strani, je najpomembnejši dejavnik pri vaši predstavitvi na spletu in pri komunikaciji s potencialnimi strankami.

Stara in zastarela vsebina

Vsebina igra ključno vlogo pri vzdrževanju. Pomislite, kako se obiskovalci počutijo, če imate objavljene napačne podatke podjetja, neveljavne telefonske številke, stare slike, zastarele članke ali pa vam nekatere povezave več ne delujejo …

Čas je, da se odločite za → PRENOVO SPLETNE STRANI

Vzdrževanje spletnih strani

Vzdrževanje spletnih strani in posodobitev CMS

CMS (Content Management System) in njegove dodatke moramo redno nadgrajevati ali pa jih zamenjati z novimi. V kolikor nadgrajevanje zanemarimo, lahko postane spletna stran izpostavljena, torej nezaščitena pred raznimi nezaželenimi vdori.

Hitro nalaganje spletne strani

Hitro nalaganje spletne strani ima velik pomen, kajti počasno stran obiskovalci zapustijo, še preden se njena vsebina naloži do konca. Pri dodajanju novih vsebin, predvsem slik, bodite pozorni, da so ustrezno pomanjšane in optimizirane za prikaz na spletni strani.

 

29/11/2014