Izdelava spletne trgovine Woocommerce

Spletna trgovina WooCommerce nudi vse funkcionalnosti, ki jih potrebujete za zagon učinkovite spletne trgovine. Mogoča je integracija v obstoječe spletne strani, ki jih poganja WordPress.

 
Izdelava spletne trgovine Woocommerce

Spletna trgovina je lahko v pomoč vaši klasični trgovini ali posredniškim poslom, lahko pa se zanjo odločite kot za samostojen poslovni podvig. 

Spletne trgovine Woocommerce

Uporabna rešitev za spletno prodajo

Woocommerce je primeren je za spletno trgovino, ki vsebuje do nekaj sto izdelkov.  Nudi dovolj funkcionalnosti, ki zadoščajo večini spletnih prodajalcev, razširitve pa so praktično neomejene.

Zaradi spremenjenih časov vse več ljudi nakupuje preko spleta, zato je dobro prilagoditi poslovanje za nov način nakupovanja.

Zmogljiva spletna rešitev

WooCommerce je odprtokodna, popolnoma prilagodljiva platforma za spletno prodajo po vsem svetu. Integriran z WordPressom omogoča zelo zmogljivo maloprodajno rešitev. WooCommerce poganja več kot 30% vseh spletnih trgovin v svetovnem merilu. Zagotovo je odlična alternativa drugim spletnim platformam za e-poslovanje, kot so Shopify, Wix ali Magento. Je neprimerno cenejši in bolj prilagodljiv.

Na voljo je več kot 400 različnih uradnih razširitev – od plačilnih metod in oglaševanja do računovodskih opravil.

logowoo-1

Vidna na vseh napravah

Vsaka pri nas izdelana spletna trgovina, je 100% pripravljena za ogled na telefonih, tablicah, računalnikih ter ostalih zaslonih.

Unikatno oblikovana

Vaše izdelke in storitve bomo predstavili z unikatno grafično podobo na najvišjem nivoju.

SEO optimizacija

Dobili boste tehnično optimizirano spletno trgovino skladno z najnovejšimi smernicami modernega spletnega nastopa.

Z uporabo odzivnega spletnega oblikovanja bo vaša spletna trgovina optimizirana za namizne, mobilne in tablične naprave. Kupcem bo omogočeno hitro nakupovanje preko spleta, vi pa boste enostavno upravljali s funkcijami platforme. Dodajanje neomejenega števila izdelkov in kategorij ter varni nakupi so del vsake trgovine ne glede na njen obseg. Naša ekipa bo razvila spletno rešitev po meri, ki bo pisana na kožo vašemu podjetju.

Woo Dudi

Spletna trgovina z manjšim številom izdelkov dosega pričakovane rezultate.

Woocommerce integriran z WordPressom omogoča zelo zmogljivo maloprodajno rešitev